Skip to content
Контакт
Мапа Сајта
Линкови
Програми/Софтвер
Latinica
Српски
|
Пријави се
Насловна
О Нама
▼
Организациона структура
Вести
Документа
Архива
Контакт
Линкови
Честа питања
Мапа Сајта
Насловна
О Нама
Одељење за здравље биља и биљни карантин
Одсек за средства за заштиту и исхрану биља
Група за сертификацију семена и садног материјала
Одсек за признавање сорти
Одсек за правне, опште и финансијске послове
Група за међународну сарадњу и управљање пројектима у области безбедности хране биљног порекла у фитосанитарној области
Одељење Фитосанитарне инспекције
Одељење граничне фитосанитарне инспекције
Група за заштиту биљних сорти и биолошку сигурност
Вести
Документа
Архива
еУслуге
ANKETA – НАЦИОНАЛНИ ДИЈАЛОГ О ПРЕХРАМБЕНИМ СИСТЕМИМА
1
Step 1
АНКЕТА ЗА УЧЕСНИКЕ ПРВОГ НАЦИОНАЛНОГ ДИЈАЛОГА О ПРЕХРАМБЕНИМ СИСТЕМИМА
Адреса електронске поште (e-mail)
email
Да ли сте пре овог дијалога били упознати са FOOD SYSTEMS SUMMIT-ом?
Да
Не
Да ли желите да уживо учествујете у некој од панел дискусија које ће се одржати у Сремској Митровици или Чачку?
Да
Не
Сходно дијалогу са конференције, које области прехрамбене индустрије сматрате приоритетниму у Србији?
0
/
4000
Који су по Вама тренутно главни недостатци за развој прехрамбене индустрије у Србији?
0
/
4000
Које су по Вама тренутно главне предности за развој прехрамбене индустрије у Србији
0
/
4000
Како у Србији можемо осигурати да храна буде здрава, а њена производња економски исплатива и правична за све?
0
/
4000
Предложите начине за укључвање маргинализованих група у прехрамбене ланце вредности
0
/
4000
Ваши предлози за унапређење прахрамбених система у Србији који нису покривени претходним питањима
0
/
4000
Обрада података
Обележавањем поља у овом формулару учесник добровољно даје сагласност за обраду података у сврхе обрађивања за потребе Министарства пољопривреде, шумарства и водопривреде. Учесник даје сагласност за контактирање у сврху учествовања на конференцији.
ПОШАЉИТЕ ОДГОВОРЕ
keyboard_arrow_left
Previous
Next
keyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder